Lokacija Miklavž na Dravskem polju
 
 

OPIS LOKACIJE

Stanovanja se nahajajo v urbanem naselju nedaleč od Maribora in ostalih središč. Za občino Miklavž je značilno, da se število prebivalcev z leti povečuje (kar ni značilno za ostala sosednja mesta). Razlog je predvsem v prijaznem in zdravem okolju, v okolju, ki je prijazno do otrok in mladih družin ter neprestani želji občine, da se to področje razvija in daje nova delovna mesta svojim krajanom.

 
Stalno povečevanje števila prebivalcev kaže na to, da je to zanimiva lokacija za bivanje, saj so stanovanja v urbanem naselju, vendar stran od mestnega vrveža in hrupa in je zato interes večji kot v sosednjih krajih.  

 
V neposredni bližini se nahajajo: pošta, zdravstveni dom, občina, trgovina, vrtec, šola. Ob bloku je otroško igrišče in veliko zelenih površin, zato ta lokacija omogoča kakovostne življenjske in zdrave bivalne razmere.

 
Kraj ima dobro regionalno povezavo z ostalimi sosednjimi kraji in mestom Maribor ter hitro dostopno avtocesto tako v smeri Šentilj kot Ljubljana. Ob bloku je avtobusna postaja.

Stanovanja so vseljiva takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 19.08.2008.

Energetska izkaznica je v izdelavi.


OPIS OBJEKTA

Poslovno stanovanjski objekt je razdeljen na dve ločeni enoti. V kletni etaži, ki je dostopna preko dovozne rampe se nahaja 24 parkirnih prostorov, shrambe stanovanj, kolesarnica in skladišče trgovine. V pritličju objekta se nahaja Trgovina Klasek in manjši lokal ter vhod v stanovanjski del nadstropja ter mansardo.
 
Vhod v objekt je z leve strani stavbe in je ločen od vhoda v trgovino. Ob vhodu je tudi dovozna pot za invalide.
 
V nadstropju in mansardi se nahaja 16 stanovanj različnih velikosti, ki so dostopna preko vertikalnega stopnišča ali z dvigalom.
 
V kleti objekta je garaža s 24 parkirnimi mesti.
 
Vsa stanovanja so priklopljena na električno distribucijsko omrežje in na obstoječe javno vodovodno omrežje.
 
Vsako stanovanje ima:
  • - ločen števec za vodo, elektriko in plin
  • - kopalnico opremljeno s stensko keramiko in s kopalniško opremo
  • - shrambo
 
Uporabno dovoljenje za stanovanjski del objekta je bilo izdano v avgustu 2008, za trgovino pa leto dni prej.
 
 
 

SEZNAM STANOVANJ

 
Šifra stanovanja
Sobnost
Kvadr.
Najemnina
Status