Koper, Nova Dolinska

Kakšno stanovanje iščete?

Opis lokacije

Stanovanjska soseska »Nova Dolinska« je zasnovana v neposredni bližini Šmarske ceste, ki nudi hitro povezavo s centrom mesta Koper, obmorskega mesta v Slovenski Istri, ki je s 26.000 prebivalci peto največje mesto v Sloveniji. Znotraj soseske je urejena zunanja ureditev območja z zelenimi in pohodnimi površinami, površinami za druženje in igro otrok, vključno z javno pešpotjo na severni strani območja pozidave, ki povezuje celotno območje z okolico.

Koper je zagotovo eno najpomembnejših regionalnih središč v državi, ima pa tudi edino slovensko tovorno pristanišče Luko Koper, locirano sredi Koprskega zaliva severno od mesta. Danes Koper velja za upravno, izobraževalno, kulturno, industrijsko vedno bolj pa tudi turistično središče.

Pomemben del mestnega ozemlja na severu zavzema, kot rečeno, območje Luke Koper, ki si ga Koper deli z Občino Ankaran, na vzhodnem delu Bonifike je Potniški terminal (avtobusna in železniška postaja), vzhodno od nje Naravni rezervat Škocjanski zatok (Stramarski zaliv), ter na severovzhodu pri Bertokih tudi gospodarsko-obrtna cona Sermin, kar vse sodi v širše urbano oz. poselitveno območje mesta Koper, skupaj z okoliškimi vasmi.

Dobre povezave javnega prometa, ki so v neposredni bližini mesta Koper, omogočajo enostaven dostop do različnih lokacij v okolici ter v sosednjo državo, Italijo.

Koper prav tako ponuja obilo možnosti za uživanje na prostem, saj vključuje tekaške steze, sprehajalne poti.Vrh obrazca

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica.

V neposredni okolici se nahaja vsa osnovna družbena infrastruktura, kot so:

  • trgovine,
  • pošta,
  • vrtec,
  • šole (osnovne, srednje),
  • Univerza na Primorskem,
  • Športni park Bonifika,
  • Naravni rezervat Škocjanski zatok (Stramarski zaliv),
  • Pretorska palača, Da Pontejev vodnjak, Taverna
  • industrijska cona podjetij,
  • železniška in avtobusna postaja.

 

Nova Dolinska_B1-B2_komercialno tehnicni opis.docx

RAZDELITEV PARKIRNIH MEST.pdf

TLORIS ZUNANIH POVRŠIN - PARKIRNA PLOŠČAD.pdf

TLORIS GARAŽE BLOKA 2.pdf

 

Energetski izkaznici objektov:

energetska_izkaznica_2024-883-94-108554.pdf

energetska_izkaznica_2024-883-94-108642.pdf

 

Tipska stanovanja

 

Tip B1 (2-sobno)

 

 

Stanovanje z oznako KND003 se nahaja v kletni etaži. V kletni etaži se nahajata še 2 stanovanji z oznako KND001 in KND002. Posebnost kletnih stanovanj so visoki stropi.

 

Tip C (4-sobno)

 

 

 

 

Tip A (2-sobno)

 

 

 

Tip B1 (2-sobno)

 

 

 

Tip D (2-sobno)

 

 

 

Tip Di (2-sobno)

 

 

 

Tip B (3-sobno)

 

 

 

 

Slike lokacije

 

 

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Lenart v Slovenskih goricah

Lenart je središče Slovenskih goric, njihovega najbolj značilnega in osrednjega dela. V občini se združujeta mestni utrip in pridih podeželja, saj leži na višji terasi med potokoma Globovnica in Velka. Stanovanjski objekt se nahaja v samem centru Lenarta

Krško, Kovinarska ulica

Objekt se nahaja na Kovinarski ulici, na levem bregu reke Save, v mirnem stanovanjskem predelu v novejšem delu mesta. Objekt je obdan z zelenimi površinami, širše pa stanovanjsko območje obdajajo vinorodni griči.

Maribor, Betnava

Na atraktivni lokaciji pri Betnavskem gozdu v stanovanjskem objektu Betnavski park, oddajamo skupno 35 sodobnih stanovanj različnih struktur, ki imajo zagotovljena parkirna mesta (vsako stanovanje po eno parkirno mesto) v podzemni garaži in pripadajoče kletne shrambe v 1. in 2. kleti. Etažnost objekta je 2K+P+7N