Kranj

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

V Kranju, ob sotočju rek Kokre in Save ob Savski cesti je v letu 2009 zraslo moderno stanovanjsko naselje imenovano Stanovanjsko naselje SOTOČJE.
 
Kranj je mesto s pestro in zanimivo preteklostjo, starim mestnim jedrom in sodobnimi upravnimi, kulturnimi, izobraževalnimi in oskrbnimi funkcijami. Lokacija je ob samem mestnem jedru Kranja, ob sotočju rek in z dobro cestno povezavo do mestne obvoznice, ki se navezuje na avtocesto do Ljubljane.
 
Glavni dostop do objektov je po Savski cesti, s katere je uvoz v parkirno klet, v kateri so tudi parkirna mesta za obiskovalce. Pešpoti in kolesarske poti so med bloki ter ob Savi in Kokri.

Stanovanja so vseljiva takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 28.08.2009.


Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica:

Savska cesta 18A
Savska cesta 18B

Savska cesta 18C

 

OPIS OBJEKTOV

Naselje obsega tri stanovanjske bloke s 146 stanovanji, podzemno garažo, ki se razprostira pod celotno zazidalno površino naselja ter urejeno okolico oz. zunanjo ureditev.
 
Objekti so orientirani v smeri SV-JZ, z rahlimi odstopanji, postavljeni prečno na Savo in med seboj tvorijo dva trga nepravilnih oblik namenjena stanovalcem. Vhodi v objekte so iz sredinskih trgov. Objekti obsegajo pritličje in tri etaže.
 
Pod objekti je garaža v katero je uvoz iz Savske ceste, med blokoma Ain B.
 
Objekti so priključeni na obnovljeno vodovodno omrežje, javno kanalizacijo, plinsko omrežje, telefonsko omrežje.
 
Skupna garaža je namenjena stanovalcem in obiskovalcem.

Zeleni gaj na Brdu, Ljubljana

Stanovanjska soseska Zeleni gaj na Brdu se  nahaja v Ljubljani na Brdu, vzhodno od nove povezovalne ceste Pot Rdečega križa ter med Cesto na Vrhovce in Cesto na Brdo, nedaleč stran od avtocestnega priključka Brdo. Do centra Ljubljane  omogoča lep sprehod ali kratko vožnjo z mestnim avtobusom ali kolesom. Velike zelene površine v okolici soseske ter neposredna bližina raznolike socialne, družbene in prometne infrastrukture, so prednost dinamičnega bivanja v soseski.

Novo mesto

Stanovanjski objekt B2 se nahaja v sklopu obstoječega naselja v Podbrezniku pri Novem mestu. Parkirne potrebe so zagotovljene v kleti objekta ter ob samem objektu. Objekt je od centra Novega mesta, kjer se nahaja vsa družbena infrastruktura, oddaljen približno 4 km. Nakupovalno središče se nahaja v oddaljenosti 3-h km.

Lovrenc na Pohorju

Lovrenc leži v kotlini pod Roglo na severni strani Pohorja. V kraj pridete iz Maribora po cesti čez Dravsko dolino, kjer pri zaselku Ruta zavijete čez Dravo.