Ljubljana, Savski breg

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

Leta 2010 je bila v naselju Ljubljana-Črnuče zgrajena stanovanjska soseska Savski breg. Umeščena je v mirno, zeleno okolico ob reki Savi, a hkrati ne daleč od centra Ljubljane, avtobusne in železniške postaje, obvoznice, kolesarskih stez ter ostale infrastrukture (vrtec, osnovna šola, pošta, trgovina itd.).
 
Soseska se nahaja na Ulici Koroškega bataljona in jo sestavlja 5 samostojnih objektov, s številkami 22, 20, 18, 16 in 12, v katerih skupno oddajamo 19 stanovanj. Posebnost objektov je, da so nepravilnih pravokotnih oblik in rastejo terasasto proti vzhodu, kar omogoča prelepe razglede na reko, mesto in okoliške hribe. Sodobno zasnovanim stanovanjem pripada shramba v kletni etaži objeta in po eno zunanje parkirno mesto.
 
Soseska s svojo lokacijo nudi kvalitetno, sodobno bivanje, saj predstavlja odlično izhodišče za sprehode na bližnjo Rašico in Šmarno goro, omogoča bivanje v sožitju z naravo, sprostitev in počitek.

Stanovanje je vseljivo takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 01.02.2010.

 


OPIS OBJEKTOV

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica.
- EI Ulica Koroškega bataljona 8,10 in 12, Savski breg objekt A

- EI Ulica Koroškega bataljona 14,16 in 18, Savski breg objekt B
- EI Ulica Koroškega bataljona 20, Savski breg objekt C
- EI Ulica Koroškega bataljona 22, Savski breg objekt D
- EI Ulica Koroškega bataljona 26, Savski breg objekt E
 
V soseski Ljubljana – Črnuče je umeščenih 5 samostojnih večstanovanjskih objektov, nepravilnih pravokotnih oblik. Soseska ima skupno enoetažno klet s parkirnimi prostori in shrambami, ki imajo ločilne stene iz betonskih zidakov in pleskarsko neobdelane. V shrambi je izvedena razsvetljava, vezana na posamezno stanovanje.
 
Stanovanja imajo pripadajoča  zunanja parkirna mesta. V vsakem objektu je vgrajeno dvigalo.
 
Grelna telesa v stanovanjih so radiatorji, z vgrajenimi ventili s termostatskimi glavami. Odčitavanje porabe tople vode je urejeno individualno z ustreznimi merilnimi napravami.
 
V vsakem stanovanju so predvideni priključki: TK vtičnice, ki se povežejo na razvodno telefonsko dozo nameščeno na hodniku stanovanja. Stanovanja imajo lastne merilce porabe vseh energentov ter predpripravo za namestitev klimatske naprave. Talne obloge so izvedene v parketu in keramiki.
 
Kopalnice so opremljene z umivalnikom, kadjo ali pršno kadjo. Vse armature so enoročne. V kopalnicah ali utility prostorih je predviden priključek za pralni stroj.
 
Vhodna vrata stanovanj so ustrezno požarno odporna in protivlomna.
 
Shrambe stanovanj v kleti imajo. Tlaki so izvedeni v zglajenem betonu. Vhodna vrata shramb so kovinska.
 
Dostopi do stanovanj so omogočeni iz prostora notranjih in vertikalnih in horizontalnih komunikacij.
 

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Lenart v Slovenskih goricah

Lenart je središče Slovenskih goric, njihovega najbolj značilnega in osrednjega dela. V občini se združujeta mestni utrip in pridih podeželja, saj leži na višji terasi med potokoma Globovnica in Velka. Stanovanjski objekt se nahaja v samem centru Lenarta

Krško, Kovinarska ulica

Objekt se nahaja na Kovinarski ulici, na levem bregu reke Save, v mirnem stanovanjskem predelu v novejšem delu mesta. Objekt je obdan z zelenimi površinami, širše pa stanovanjsko območje obdajajo vinorodni griči.

Maribor, Betnava

Na atraktivni lokaciji pri Betnavskem gozdu v stanovanjskem objektu Betnavski park, oddajamo skupno 35 sodobnih stanovanj različnih struktur, ki imajo zagotovljena parkirna mesta (vsako stanovanje po eno parkirno mesto) v podzemni garaži in pripadajoče kletne shrambe v 1. in 2. kleti. Etažnost objekta je 2K+P+7N