Maribor, Pobrežje

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

Mestna četrt Pobrežje v Mestni občini Maribor leži na vzhodnem delu mesta Maribor. Prometno je dostopna iz hitre ceste, ki poteka skozi mesto.

Predvideni objekt je prvi objekt bodoče soseske, ki se v prijazni urbanizaciji razteza vzdolž ulice Veljka Vlahoviča, že vzpostavljene ulice avenijskega tipa s pestro trgovsko ponudbo. Celotno sosesko omejuje s severne strani reka Drava, ki daje neizbrisen pečat temu področju.

Pomemben dejavnik je bližina centra mesta, kakor tudi ostalih družbeno-kulturnih vsebin.

Pri tem ne gre prezreti tudi neposredno bližino zelenih ter rekreacijskih površin, od koder se počasi umika bazična industrija.

Stanovanje je vseljivo takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 29.01.2009.

Za stanovanja so, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljene energetske izkaznice.

 EI MBP071

 

OPIS OBJEKTOV

Stanovanjsko poslovni objekt »A« je lociran ob ulici Veljka Vlahoviča na zahodu, na severu pa meji na podaljšek Čufarjeve.
 
Objekt je sestavljen iz: kletne etaže, pritlične etaže, medetaže v lameli A1 in štirih nadstropij.
 
Preko stopniščnih vertikal je z dvigali povezava s kletno etažo, kjer so pokrita parkirišča za stanovalce, shrambe za stanovalce, kolesarnice, tehnični prostori in prostori za telekomunikacije.
Klet je izvedena pod celotnim pritličnim delom objekta in pod celotnim parkiriščem v pritličju. Vhod v kletno etažo je zaprt z dvižnimi vrati.
 
Pritličje je namenjeno zgolj poslovni in trgovinski dejavnosti. Med lamelama A1 in A2 je v pritličju pasažni prehod.
 
Vsa nadstropja imajo stanovanjsko namembnost. V posamezni etaži je 30 stanovanj. Stanovanja so razdeljena na tri vhode od katerih pripadata vhod A1 in vhod A2 lameli A1 in vhod 3 lameli A2.
 
Vsako stanovanje ima ločen števec za vodo, elektriko in ločen sistem ogrevanja s stenskim plinskim pretočnim grelnikom za ogrevalno in sanitarno vodo. Ogrevanje stanovanj je v celoti radiatorsko.
 

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Maribor, Pobrežje

Stanovanjsko poslovni objekt »A« je lociran ob ulici Veljka Vlahoviča na zahodu, na severu pa meji na podaljšek Čufarjeve. Objekt je sestavljen iz: kletne etaže, pritlične etaže, medetaže v lameli A1 in štirih nadstropij.

Slovenj Gradec, Homški park

Slovenj Gradec je sedež edine mestne občine v statistični Koroški regiji ter pravno, gospodarsko, bančno, šolsko, informacijsko, zdravstveno, oskrbovalno, prometno središče Mislinjske doline in širšega območja statistične Koroške regije.

Gornja Radgona, Trate

Gornja Radgona je nastala na pobočju Grajskega griča (nmv 265 m) in leži v severovzhodni Sloveniji in vzdolž reke Mure meji na sosednjo Avstrijo.