Vipava, Gradiška cesta

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS OBJEKTA

 
Večstanovanjski objekt se nahaja znotraj obstoječega naselja na Gradiški ulici.
 
Rekonstruirana poslovna stavba je v celoti preurejena v večstanovanjski objekt z dvema ločenima vhodoma in stopniščema na jugovzhodni strani objekta. Etažnost objekta je P+1+M tako, da je svetla višina mansarde 2,60 in brez kolenčnih zidov.
 
Objekt ima 55 stanovanj. Vsako stanovanje v 1. nadstropju in v mansardi ima nadkriti balkon. V pritličju so v enakih dimenzijah kot v višjih etažah, na koti terena, urejene nadkrite terase.
 
Skupni prostori za stanovalce so prostor za čistila in kolesarnica v pritličju objekta ob vsakem vhodu. Shrambe za stanovalce so v sklopu stanovanj.
 
Vrata v skupne prostore stanovalcev so opremljena s sistemskim ključem. Glavna vhodna vrata so opremljena z električno ključavnico za odpiranje preko domofona.  
 
Parkiranje za stanovalce je na za to predvidenem zunanjem parkirišču ob objektu. Vsako stanovanje ima določeno označeno parkirno mesto. Poleg tega je del parkirišč za stanovalce predviden v neposredni bližini objekta na posebnem parkirišču.
 
Okna in balkonska vrata v stanovanjih so senčena z zunanjimi senčili.
 
Vsa stanovanja so priklopljena na električno distribucijsko omrežje in na obstoječe javno vodovodno omrežje.
 
Vsako stanovanje ima:
  • ločen števec za vodo, elektriko in ogrevanje
  • kopalnico opremljeno s stensko keramiko in s kopalniško opremo
  • shrambo
  • vsako stanovanje ima zagotovljeno parkirno mesto pred objektom.

Stanovanja so vseljiva takoj.


Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 23.11.2009.

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica:


OPIS LOKACIJE

Večstanovanjski objekt DOMINA se nahaja znotraj obstoječega naselja v Vipavi na Gradiška ulici. 

Objekt je lociran ob magistralni cesti Ljubljana – Ajdovščina. Od centra Vipave je oddaljen približno 800 m Šola in vrtec sta v neposredni bližini. V sklopu naselja je trgovski center, ki je oddaljen 100 m od objekta. Priključek na AC Vrtojba – Ljubljana je oddaljen 300 m. V neposredni bližini, brez prečkanja prometnic, so urejene športne in rekreacijske površine. 

Zeleni gaj na Brdu, Ljubljana

Stanovanjska soseska Zeleni gaj na Brdu se  nahaja v Ljubljani na Brdu, vzhodno od nove povezovalne ceste Pot Rdečega križa ter med Cesto na Vrhovce in Cesto na Brdo, nedaleč stran od avtocestnega priključka Brdo. Do centra Ljubljane  omogoča lep sprehod ali kratko vožnjo z mestnim avtobusom ali kolesom. Velike zelene površine v okolici soseske ter neposredna bližina raznolike socialne, družbene in prometne infrastrukture, so prednost dinamičnega bivanja v soseski.

Novo mesto

Stanovanjski objekt B2 se nahaja v sklopu obstoječega naselja v Podbrezniku pri Novem mestu. Parkirne potrebe so zagotovljene v kleti objekta ter ob samem objektu. Objekt je od centra Novega mesta, kjer se nahaja vsa družbena infrastruktura, oddaljen približno 4 km. Nakupovalno središče se nahaja v oddaljenosti 3-h km.

Lovrenc na Pohorju

Lovrenc leži v kotlini pod Roglo na severni strani Pohorja. V kraj pridete iz Maribora po cesti čez Dravsko dolino, kjer pri zaselku Ruta zavijete čez Dravo.