Šmarje pri Jelšah

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

 
Stanovanjski objekt leži med Cankarjevo ulico in tamkajšnjim potokom. Zelenice so parkovno urejene, namenjene sprehodom in otroški igri. Dovoz je po Cankarjevi ulici ob kateri se nahajajo potrebna parkirna mesta.. Med dvema stolpičema na zahodni strani je utrjena ploščad. 
 
Dodatna vrednost stanovanj je umirjena lega in bližnje nogometno igrišče ter občinska stavba Šmarje pri Jelšah.

Stanovanja so vseljiva takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 26.03.2008.
 

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica:

EI_Cankarjeva ulica 14.pdf (194 kB) 
 

OPIS OBJEKTA

 
Objekt ima tri etaže (P+2), s tem, da ima polovica objekta tudi kletno etažo, kamor so umeščeni kletni boksi.
 
Konstrukcija je skeletna z armiranobetonskimi ploščami in vertikalnimi vezmi. Streha je pretežno ravna, pločevinasta, z minimalnim naklonom, na leseni podkonstrukciji z legami in špirovci, postavljenimi na betonsko ploščo nad gornjim nadstropjem.
 
Objekt sledi padcu terena tako, da imajo pritličja kontakt z zunanjostjo.
 
Vgrajena so PVC fasadna okna v beli barvi, na zunanji strani so vgrajene aluminijaste žaluzije kot senčila.
 
Podi v stanovanjih so v lamelnem parketu, v kuhinjah in predsobah je naroplan (guma), v sanitarijah - keramični, v skupnih hodnikih, na balkonih in na stopnišču pa v granitogresu.
 
Notranja vrata v stanovanjih so svetla, lesena, furnirana. Vrata v predsobe so zastekljena v lesenih okvirih. Nekatera vrata v skupnih prostorih, predvsem v kleti, so iz pocinkane pločevine.
 
Zagotovljeni so vsi komunalni priključki, dvigalo ter tudi prisilno zračenje prostorov, ki nimajo oken. Objekt se ogreva s plinom.

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Slovenj Gradec, Ozare

Slovenj Gradec je sedež edine mestne občine v statistični Koroški regiji ter gospodarsko, pravno, šolsko, bančno, zdravstveno, informacijsko, oskrbovalno, prometno središče Mislinjske doline in širšega območja statistične Koroške regije.

Sv. Ana v Slovenskih goricah

Občina Sveta Ana je manjša podeželska občina na severu Osrednjih Slovenskih goric.

Lenart v Slovenskih goricah

Lenart je središče Slovenskih goric, njihovega najbolj značilnega in osrednjega dela. V občini se združujeta mestni utrip in pridih podeželja, saj leži na višji terasi med potokoma Globovnica in Velka. Stanovanjski objekt se nahaja v samem centru Lenarta