Maribor, Klinetova ulica

Kakšno stanovanje iščete?

MARIBOR – Klinetova 4

Območje ima dobro prometno povezavo s centrom mesta, v bližini se nahaja avtobusno postajališče mestnega avtobusa ter vsa potrebna servisna infrastruktura, ter južna mestna obvoznica .

V neposredni bližini objekta se nahaja obsežna zelena površina z območji za rekreacijo, osnovno šolo in restavracijo. Nedaleč od lokacije, na jugozahodnem delu se razprostirajo zelene površine - Betnavski gozd in Park Betnava s številnimi sprehajalnimi potmi in površinami za rekreacijo in oddih.

V bližini soseske je zagotovljena vsa osnovna družbena infrastruktura:
• avtobusno postajališče
• bencinska postaja
• trgovine, restavracije
• sprehajalni park Betnava

• skate park
• osnovne šole, vrtci, knjižnica

Stanovanja so vseljiva takoj.
 

Za stanovanje je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica.

EI MKL002

Ljubljana, Zeleni gaj na Brdu F3

Stanovanjska soseska Zeleni gaj na Brdu se  nahaja v Ljubljani na Brdu, vzhodno od nove povezovalne ceste Pot Rdečega križa ter med Cesto na Vrhovce in Cesto na Brdo, nedaleč stran od avtocestnega priključka Brdo. Do centra Ljubljane  omogoča lep sprehod ali kratko vožnjo z mestnim avtobusom ali kolesom. Velike zelene površine v okolici soseske ter neposredna bližina raznolike socialne, družbene in prometne infrastrukture, so prednost dinamičnega bivanja v soseski.

Ljubljana, Zeleni gaj na Brdu F2

Soseska Zeleni Gaj na Brdu v Ljubljani je zgled gradnje kakovostnih in funkcionalnih stanovanj ...

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Maribor, Betnava

Na atraktivni lokaciji pri Betnavskem gozdu v stanovanjskem objektu Betnavski park, oddajamo skupno 35 sodobnih stanovanj različnih struktur, ki imajo zagotovljena parkirna mesta (vsako stanovanje po eno parkirno mesto) v podzemni garaži in pripadajoče kletne shrambe v 1. in 2. kleti. Etažnost objekta je 2K+P+7N