Metlika

Kakšno stanovanje iščete?

METLIKA – Župančičeva 3

Metlika je mesto, ki leži na jugovzhodnem delu Slovenije,  v Beli krajini ob reki Kolpi. Od Črnomlja je oddaljena približno 15 km, od Novega mesta pa približno 30 km. Mesto leži ob reki Kolpi, ki je mejna rekla med Slovenijo in Hrvaško.

Objekt se nahaja v osrednjem, novejšem delu mesta, nedaleč stran od starega mestnega jedra. Gre za mirno stanovanjsko območje, kjer se nahaja vrtec, storitvene dejavnosti in vsa potrebna infrastruktura. Avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 5 minut peš. V bližini je tudi vsa ostala družbena infrastruktura in pomembnejše institucije. Mesto je v celoti obvladljivo peš.

V bližini območja, ob reki Kolpi se nahaja metliško kopališče, ki v toplejših mesecih ponuja številne možnosti za kopanje, oddih, rekreacijo in kulturno udejstvovanje.

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjske stavbe na naslovu Župančičeva cesta 3, Metlika in predstavlja po GURS-u 58,80 m2 uporabne površine stanovanja. Stanovanje obsegajo naslednji prostori: predsoba, dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnica, kuhinja in ločen WC prostor in kopalnica.

Stanovanja so vseljiva takoj.

Za stanovanje je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica.
 

Ljubljana Brdo

Soseska Zeleni Gaj na Brdu v Ljubljani je zgled gradnje kakovostnih in funkcionalnih stanovanj ...

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...