Gornja Radgona

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

Gornja Radgona leži ob mejnem prehodu z Avstrijo, obe državi pa povezuje reka Mura. Od Murske Sobote je mesto oddaljeno približno 20 km, od Maribora pa približno 40 km.
 
Objekt leži v mirnem delu Gornje Radgone, na Kocljevi ulici znotraj že obstoječega stanovanjskega kompleksa. Umeščen je v mirno okolje, v bližini pa se nahaja novi vrtec, otroška igrišča ter mestni park, ki nudi možnost rekreacije.
 
Stanovanja so vseljiva takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 25.10.2010.

 

OPIS OBJEKTA

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica.
- EI Kocljeva ulica 21

 

 

V objektu ki je bil dokončan konec leta 2010, se nahaja skupno 27 stanovanj, ki ležijo v petih  etažah. Kletna etaža, pritličje in tri nadstropja preko stopnic in dvigala povezani s kletjo, kjer se nahajajo notranji parkirni prostori in shrambe. Objekt je zasnova tako, da se na severni strani nahajajo komunikacije (hodniki in stopnišče), vsa stanovanja pa so orientirana na južno stran.

 

 

 
Tlaki, notranje stene in sanitarna oprema
Tlaki v bivalnih in spalnih prostorih ter kuhinjah in hodnikih znotraj stanovanja so v lakiranem parketu, v sanitarnih prostorih pa je keramika. Na loggiah je položena nedrsna granitogres keramika. Stene med stanovanjskimi enotami so betonske ali zidane z opeko. Vse stene med stanovanji in proti hodniku so dodatno zvočno izolirane. V stanovanjih so že vgrajeni naslednji sanitarni elementi: umivalnik, kopalna kad, bide in sanitarna školjka s pokrovom.
 
Okna, vhodna vrata v stanovanje in notranja vrata
Stavbno pohištvo (okna in balkonska vrata) so iz visokokvalitetne PVC mase, s prekinjenim toplotnim mostom, zastekljene z dvojnim termopan steklom. Na vseh oknih v stanovanjih je zagotovljeno senčenje. Na oknih so izvedene zunanje rolete, ustrezno zasenčenje steklenih površin v ložah pa se zagotovi z nadstreški. Vhodna vrata v stanovanja so tipska, protivlomna, v kovinskem okvirju. Imajo požarno in dodatno zvočno zaščito ter so opremljena s kukalom in varnostno ključavnico. Notranja vrata v stanovanjih so lesena.
 
Shrambe, parkirišča in prostor za odpadke
Shrambe se nahajajo v kleti in so zidane s Siporex zidaki ter finalno obdelane. Parkirni prostori se nahajajo v kleti in na terenu. Prostor za odpadke je lociran na dvorišču in je povsem zaprt.
 
Ogrevanje
Celotni objekt kot energent za pripravo ogrevnega medija namenjenega ogrevanju in pripravi sanitarne tople vode, uporablja zemeljski plin. Za ogrevanje bivalnih prostorov so vgrajeni kompaktni ploščati radiatorji tlačnega razreda 6 bar. Vsi radiatorji vgrajeni v bivalne in kopalniške prostore imajo prigrajene termostatske ventile.