Jesenice, Cesta Franceta Prešerna

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

Stanovanjsko naselje je v bližini samega centra Jesenic in neposredno ob Savi Dolinki. V bližini novega naselja sta železniška in policijska postaja, pošta ter trgovine. V mestu Jesenice je tudi splošna bolnišnica, osnovne šole, srednje šole ter nakupovalni centri. V kraju so organizirane številne športne dejavnosti, bližina Kranjske Gore pa nudi možnosti tudi za različne zimske in letne športe.
Gradnja stanovanj je na lokaciji obstoječih samskih domov in bivše uprave Gradisa Jesenice, na Prešernovi cesti na Jesenicah. Na zemljišču, ki se nahaja med železniško progo in občinsko cesto na severni strani in Savo Dolinko na južni strani, so zgrajeni štirje stanovanjski bloki s po 23 stanovanji in s pripadajočimi zunanjimi parkirnimi mesti. Lokacija objektov je orientirana sever – jug. Dostop do objektov je s Prešernove ceste na severni strani.
 

Vsak objekt ima dva vhoda, enega z vzhodne in enega iz zahodne strani.

Stanovanje je vseljivo takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 26.05.2009.

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica:
 

Cesta Franceta Prešerna 3 in 3A
Cesta Franceta Prešerna 3D in 3E
Cesta Franceta Prešerna 3B in 3C

 

OPIS OBJEKTOV

 
Sosesko tvorijo trije objekti. V vsakem od objektov je 23 stanovanj različnih velikosti.
 
Vsak objekt ima pet etaž: klet, pritličje in tri nadstropja. Vsi objekti so opremljeni z dvigali. Vsakemu stanovanju pripada shramba v kleti. Parkirna mesta so zagotovljena na zunanjih parkiriščih.
 
Za pripravo ogrevane vode za ogrevanje stanovanj in za toplo sanitarno vodo so izvedene toplotne postaje v kleti, ki so priključene na javni toplovod. Za ogrevanje stanovanjskih prostorov je radiatorsko ogrevanje. Vsako stanovanje ima svoj merilnik porabe.
 
V stanovanjih je izveden priključek za napo v kuhinji in prisilno prezračevanje kopalnic in stranišč.
 
V vsakem stanovanju je nameščen domofon.

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Slovenj Gradec, Ozare

Slovenj Gradec je sedež edine mestne občine v statistični Koroški regiji ter gospodarsko, pravno, šolsko, bančno, zdravstveno, informacijsko, oskrbovalno, prometno središče Mislinjske doline in širšega območja statistične Koroške regije.

Sv. Ana v Slovenskih goricah

Občina Sveta Ana je manjša podeželska občina na severu Osrednjih Slovenskih goric.

Lenart v Slovenskih goricah

Lenart je središče Slovenskih goric, njihovega najbolj značilnega in osrednjega dela. V občini se združujeta mestni utrip in pridih podeželja, saj leži na višji terasi med potokoma Globovnica in Velka. Stanovanjski objekt se nahaja v samem centru Lenarta