Jesenice

Kakšno stanovanje iščete?

OPIS LOKACIJE

Stanovanjsko naselje je v bližini samega centra Jesenic in neposredno ob Savi Dolinki. V bližini novega naselja sta železniška in policijska postaja, pošta ter trgovine. V mestu Jesenice je tudi splošna bolnišnica, osnovne šole, srednje šole ter nakupovalni centri. V kraju so organizirane številne športne dejavnosti, bližina Kranjske Gore pa nudi možnosti tudi za različne zimske in letne športe.
Gradnja stanovanj je na lokaciji obstoječih samskih domov in bivše uprave Gradisa Jesenice, na Prešernovi cesti na Jesenicah. Na zemljišču, ki se nahaja med železniško progo in občinsko cesto na severni strani in Savo Dolinko na južni strani, so zgrajeni štirje stanovanjski bloki s po 23 stanovanji in s pripadajočimi zunanjimi parkirnimi mesti. Lokacija objektov je orientirana sever – jug. Dostop do objektov je s Prešernove ceste na severni strani.
 
Vsak objekt ima dva vhoda, enega z vzhodne in enega iz zahodne strani.

Stanovanje je vseljivo takoj.

Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 26.05.2009.

Za objekt je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica:
 
Cesta Franceta Prešerna 3 in 3A
Cesta Franceta Prešerna 3D in 3E
Cesta Franceta Prešerna 3B in 3C


OPIS OBJEKTOV

 
Sosesko tvorijo trije objekti. V vsakem od objektov je 23 stanovanj različnih velikosti.
 
Vsak objekt ima pet etaž: klet, pritličje in tri nadstropja. Vsi objekti so opremljeni z dvigali. Vsakemu stanovanju pripada shramba v kleti. Parkirna mesta so zagotovljena na zunanjih parkiriščih.
 
Za pripravo ogrevane vode za ogrevanje stanovanj in za toplo sanitarno vodo so izvedene toplotne postaje v kleti, ki so priključene na javni toplovod. Za ogrevanje stanovanjskih prostorov je radiatorsko ogrevanje. Vsako stanovanje ima svoj merilnik porabe.
 
V stanovanjih je izveden priključek za napo v kuhinji in prisilno prezračevanje kopalnic in stranišč.
 
V vsakem stanovanju je nameščen domofon.

Zeleni gaj na Brdu, Ljubljana

Stanovanjska soseska Zeleni gaj na Brdu se  nahaja v Ljubljani na Brdu, vzhodno od nove povezovalne ceste Pot Rdečega križa ter med Cesto na Vrhovce in Cesto na Brdo, nedaleč stran od avtocestnega priključka Brdo. Do centra Ljubljane  omogoča lep sprehod ali kratko vožnjo z mestnim avtobusom ali kolesom. Velike zelene površine v okolici soseske ter neposredna bližina raznolike socialne, družbene in prometne infrastrukture, so prednost dinamičnega bivanja v soseski.

Novo mesto

Stanovanjski objekt B2 se nahaja v sklopu obstoječega naselja v Podbrezniku pri Novem mestu. Parkirne potrebe so zagotovljene v kleti objekta ter ob samem objektu. Objekt je od centra Novega mesta, kjer se nahaja vsa družbena infrastruktura, oddaljen približno 4 km. Nakupovalno središče se nahaja v oddaljenosti 3-h km.

Lovrenc na Pohorju

Lovrenc leži v kotlini pod Roglo na severni strani Pohorja. V kraj pridete iz Maribora po cesti čez Dravsko dolino, kjer pri zaselku Ruta zavijete čez Dravo.