Koper

Kakšno stanovanje iščete?

Opis lokacije

Mesto Koper je največje slovensko obmorsko mesto, na področju katerega živi preko 20.000 prebivalcev. V mestu sta uradna dva jezika, in sicer poleg slovenščine tudi italijanščina. Koper je gospodarsko zelo razvit kar mu omogoča tudi ugodna lega poleg mednarodnega pristanišča. Podnebje je submediteransko, kar pomeni da so poletja dolga in vroča, pozimi pa temperature le redko padejo pod 0 stopinj. 
Stanovanja se nahajajo znotraj že obstoječega objekta na Dolinski cesti nasproti trgovskega centra Mercator. V bližini se nahajajo tudi vrtec, osnova šola in zdravstveni dom, ki so oddaljeni manj kot dva kilometra. Mogoč je hiter dostop do priključka na koprsko obvoznico in tako na avtocesto Koper – Ljubljana.
Stanovanja so vseljiva takoj.
Pravnomočno uporabno dovoljenje za objekt/e je bilo pridobljeno 18.07.2012 (Koper 2. faza), KOP019 (Šalara I. faza) pa 2.9.2005.

Za stanovanje je, skladno z veljavno zakonodajo, pridobljena energetska izkaznica:

Opis objekta

V objektu ki je bil dokončan leta 2005, se nahaja skupno 133 stanovanj, ki ležijo v sedmih  etažah. V dveh kletnih etažah se nahajajo parkirni prostori in shrambe ter skupni prostori, pritličju pa se poleg stanovanj nahajajo poslovni prostori z mirnimi dejavnostmi. Objekt je zasnovan v obliki črke U in leži na vogalu Šmarske in Dolinske ceste. Objekt ima tri vhode.
Stanovanjski objekt je priključen na kanalizacijo, vodovodno omrežje, plinsko omrežje in CATV.
 

Stene in okna

Opečni zidovi so ometani, zagaljeni in barvani z disperzijsko barvo. Predelne stene iz mavčno-kartonskih plošč so zaglajene in barvane z disperzijsko barvo. V kopalnicah in WC-jih keramična obloga sten sega od stropa, v kuhinji pa je položena v pasu delovnih površin. Okna so iz PVC profilov in imajo zunanje žaluzije za zaščito pred direktnim soncem.
 

Vrata, tlaki in oprema

Glavna vrata v stavbo se odpirajo preko domofonske naprave iz stanovanja. Notranja vrata so lesena in ustrezno zaščitena. Tlaki v kopalnicah in WC-jih so keramični, v sobah in jedilnih prostorih pa je položen standardni lamelni parket. V sanitarnih prostorih so že vgrajeni naslednji sanitarni elementi: umivalnik, kopalna kad ali kad za tuš ter sanitarna školjka z nadomestnim kotličkom.
 

Ogrevanje, elektrika in telekomunikacije

V predsobah so nameščeni plinski kotlički na utekočinjen naftni plin. Sistem ogrevanja v stanovanjih je dvocevni. Grelna telesa so jekleni ploščati radiatorji, v kopalnicah pa kopalniški radiatorji. Merilne naprave za merjenje porabe plina so nameščene v enotah za odčitavanje od vhodnih v stanovanja. V objektu so ločene meritve električne energije za vsako stanovanje, števci pa se nahajaj v skupnih enotah za odčitavanje v pritličju. V stanovanja so speljani telekomunikacijski kabli, tako da ima vsako stanovanje priključek za telefon in kabelsko televizijo.
 

Shrambe in skupni prostori

Shrambe se nahajajo v dveh kleteh. Tlak je zaglajen beton, premazan s protiprašnim premazom, stene pa so iz gips kartonskih plošč. V pritličju so ob vsakem vhodu prostori za kolesa in vozičke, prostor za števce in prostor za zbiranje smeti.

 

Borovnica

V prijetem barjanskem naselju, le 30 kilometrov od Ljubljane, vas čaka soseska, ki leži v objemu neokrnjene narave, a premore ...

Lenart v Slovenskih goricah

Lenart je središče Slovenskih goric, njihovega najbolj značilnega in osrednjega dela. V občini se združujeta mestni utrip in pridih podeželja, saj leži na višji terasi med potokoma Globovnica in Velka. Stanovanjski objekt se nahaja v samem centru Lenarta

Krško, Kovinarska ulica

Objekt se nahaja na Kovinarski ulici, na levem bregu reke Save, v mirnem stanovanjskem predelu v novejšem delu mesta. Objekt je obdan z zelenimi površinami, širše pa stanovanjsko območje obdajajo vinorodni griči.

Maribor, Betnava

Na atraktivni lokaciji pri Betnavskem gozdu v stanovanjskem objektu Betnavski park, oddajamo skupno 35 sodobnih stanovanj različnih struktur, ki imajo zagotovljena parkirna mesta (vsako stanovanje po eno parkirno mesto) v podzemni garaži in pripadajoče kletne shrambe v 1. in 2. kleti. Etažnost objekta je 2K+P+7N